” Een aantal van onze wijnen zijn ook verkrijgbaar bij de JUMBO Sevenum. Tevens kunt u al onze wijnen bestellen via onze webwinkel! “

Wijnwinkel Hemelse Wijn

Geheel in Franse ambiance hebben wij onze wijnwinkel ingericht. Hemelse Wijn importeert wijnen direct van wijnboeren die we  persoonlijk kennen uit de Languedoc-Roussillon, Frankrijk. Wijngaarden genieten hier van een mediterraan en oceanisch  klimaat. Gedreven vakmanschap, van druif tot een hemels genot.

De wijnen zijn persoonlijk op de Domaines voor u geselecteerd, zo blijven wij ons assortiment wijnen voelen en proeven. Geniet, net als ons, ook van Hemelse Wijn en proef zelf dit stukje Frankrijk. Tevens maken wij soms een uitstapje naar andere wijnlanden waar we mooie ontdekkingen doen.

Openingstijden:
Vrijdag 09.00-21.00u & Zaterdag 09.00-16.00u
U kunt ook altijd bellen voor een afspraak
7 dagen per week!
WEBSHOP WERKT NIET NAAR BEHOREN! WORDT AAN GEWERKT!

***

Alleen de wijnen waarvan wij vinden dat ze een super kwaliteit- en prijsverhouding hebben nemen we op in ons assortiment.

We kennen al onze wijnen op persoonlijke smaakbeleving en wijn- en spijscombinatie! Wij geven u graag een persoonlijk advies voor uw diner!

Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om de wijnen te proeven in ons wijnproeflokaal, zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Corbières, Limoux, Malepère, Minervois, Cabardès.Prosseco, Blanquette de Limoux, Port, grappa’s, Alcoholvrije wijnen,! Wit, rosé, rood, dessertwijn, bubbels.. & cadeauxszzz
Uiteraard vindt u bij ons ook diverse aan wijn gerelateerde accessoires, zoals mooie wijnglazen, prachtig Lieve Hemel-servies, kookboekjes, keramiek, mooi glaswerk, blauwe hebbedingen, diverse wijnfleshangers voor een mooi cadeau, producten van vacuvin, olijven, zeezout, seizoensaccessoires, oranje paprikajam, uienkonfijt, etc.

Uiteraard verpakken wij onze wijnen voor u als geschenk, dit kan op diverse wijzen.

Ook zakelijke relatiegeschenken en kerstpakketten zijn mogelijk! Of geheel naar eigen wens met een persoonlijk tintje (voor de ondernemer: wat geheel past in uw bedrijf). Wij zijn graag bereid om u te adviseren in de mogelijkheden.

Cadeaubonnen

***